Walk 4 Veterans, zaterdag 15 juni, 14 september

Beste veteraan,

Graag maken wij u attent op de Walk 4 Veterans (zie bijgevoegde poster)! Met deze wandeltocht zamelen we geld in voor een veteranenhond om een veteraan met PTSS meer kwaliteit van leven te kunnen geven. Doet u mee?

  • Zaterdag 15 juni a.s. vanuit ECHOS Home Het Baken in Havelte
  • Zaterdag 14 september a.s. vanuit Militiair Revalidatie Centrum Aardenburg in Doorn

Dit jaar is Anna Yilmaz, Korporaal bij Koninklijke Marine én de allerbeste taartenbakker van Nederland, ambassadeur Walk 4 Veterans 2019!

Meer info, inschrijven, een deelnemer sponsoren of een gift geven voor een veteranenhond: www.walk4veterans.nl! Wij vragen u vriendelijk dit bericht te verspreiden bij alle veteranen en op te nemen in uw agenda.

Blijf via Facebook.com/walk4veterans op de hoogte van het actuele nieuws over de Walk 4 Veterans.

Graag tot ziens op zaterdag 15 juni in Havelte en/of zaterdag 14 september in Doorn!

Hartelijke groet,

Hulp voor Helden

 

VCA 8 jaar / Stamppot buffet 12 feb.

Veteranencafé viert acht jarig bestaan op 12 februari 2019
Eind 2010 namen Gerard Elferink, Theo Mäkel, Ted Haitsma en Bernard Schutte, Veteranen Comité Almelo (VCA), het initiatief voor een veteranencafé in Almelo. De locatie was snel gevonden, Bier- en Wijnlokaal Het Hookhoes aan de Grotestraat. De eigenaar, Gabriël Urucoglu, was direct enthousiast, stelde zijn café ter beschikking èn gaf vanaf het begin 15 % korting op vertoon van de veteranenpas. Op 8 februari 2011 volgde de opening. Inmiddels heeft het veteranencafé een vaste plaats verworven onder Almelose veteranen. Het 8 jarig bestaan wordt dan ook gevierd op dinsdag 12 februari 2019 van 19.00 tot 22.00 uur In het Hookhoes met een stamppotbuffet. Voor deze heerlijke maaltijd en feestelijke bijeenkomst is een bedrag van € 21,50 verschuldigd, voor 5 februari te voldoen op NL07 ABNA 0627 6062 45  t.n.v. G.Haitsma. Alle jonge en oude Almelose veteranen en veteranen uit de regio met hun eventuele partners zijn hierbij zoals altijd van harte welkom en het VCA rekent juist voor deze bijzondere avond op een extra grote opkomst.
Bent u ook geïnteresseerd in het wel en wee van de Almelose veteranen dan vindt u op de website van het Veteranen Comité Almelo (VCA), www.veteranencafealmelo.nl het laatste nieuws uiteraard ook over deze feestavond. Ook treft u daar interessante regionale veteranenwetenswaardigheden aan en kunt u zich via die website aanmelden voor de maandelijkse gratis VCA-nieuwsbrief.

Ook is het VCA te vinden op Facebook onder “Veteranen Almelo”